Tuoteryhmät

FytoSave® 1 litra – härmän torjuntaan

23,73 sis. ALV

Varastossa

-
+

Kuvaus

FytoSave® on vähäriskinen kasvinsuojeluaine, joka torjuu härmäsientä useista kasvihuonekasveista. Se on elisiittorivalmiste, joka edesauttaa kasvin luontaista puolustuskykyä patogeenejä vastaan. 

Käyttöohje: FytoSave®-valmistetta tulee käyttää ennaltaehkäisevästi ja 1–5 peräkkäistä levityskertaa, jotta valmiste stimuloi riittävästi kasvin puolustusmekanismeja. Käsittely pitää toistaa 7–10 vuorokauden välein tautitilanteen mukaan. Jos härmää esiintyy jo kasvustossa tai sen riski esiintymiselle on suuri, tulee kasvinsuojelu ennen FytoSave®-valmisteen käyttämistä aloittaa käyttämällä valmistetta, jolla on parantava vaikutus.

Käyttötarkoitus: Käyttöohjeessa mainittujen kasvitautien torjuntaan mm. kurkuilla (avomaa-, kasvihuone- ja pikkelsikurkut), kurpitsalla, tomaatilla, paprikalla ja chilillä kasvihuoneessa ja tunnelissa. Laajempi käyttökohdelista tuotteen etiketissä.

Vähäiset käyttötarkoitukset (minor use) –käyttöohjeet: Varsinaisen luvan lisäksi valmisteen käyttö on sallittu vähäisiin käyttötarkoituksiin mm.: baby-leaf -tuotteilla, pinaatilla, mansikalla, vadelmalla, pensasmustikalla, yrteillä, lehtisalaatilla ja koristekasveilla niin avomaalla, tunnelissa kuin kasvihuoneessakin. Minor use -lupa on voimassa 22.04.2031 asti.

 

Helle toimittaa myös joukon muita Biologisia kasvinsuojeluaineita ja kasvunedistäjiä. Käy tutustumassa tarjontaamme nettisivuillamme: Biologiset kasvinsuojeluaineet ja kasvunedistäjät

Verkkokaupastamme löydät myös ekologisia biostimulantteja sekä muita viljelynapuaineita: Biostimulantit ja viljelyn apuaineet