Tuoteryhmät

Isokirjopeippi (Värinokkonen) Premium Sun -sarja

27,28204,60 sis. ALV

-
+

Kuvaus

Isokirjopeippi (Värinokkonen) Premium Sun F1. Sarjan lajikkeilla on hyvin haaroittuva, voimakas kasvutapa, korkeus on 50–60 cm. Isokirjopeippi muodostaa keskikokoiset lehdet, joiden värit ovat voimakkaita, ja tummissa suklaan sävyissä on auringossa hieno, purppurainen vivahde. Lajikkeet sopivat katseen vangitsevaksi lisäkasviksi suuriin ruukkuistutuksiin, parvekkeille tai kukkaryhmiin. Lajikkeiden lehtien värit sopivat myös hienosti yhteen, niitä voi yhdistellä mainiosti myös samaan istutukseen.

Sarjan lajikkeet viihtyvät auringossa, mutta sopivat myös varjo- ja puolivarjoisan paikan ruukkuistutuksiin ja ryhmiin. Viljelyruukuiksi suosittelemme vähintään 13 cm ruukkuja.

Itää 10-12 vuorokaudessa, kun lämpötila on 20-25 °C. Viljely lämpötila alle 18 °C. Runsas valo esitää taimien värittymistä. Viljelyaika on noin 12 viikkoa.

Saatavilla seuraavissa väreissä:

  • Premium Sun Dark Chocolate, lehdet tumman suklaanruskeat, hiukan purppuraan vivahtavat
  • Premium Sun Chocolate Covered Cherry, lehden keskusta kirkkaan roosa, reuna tumma.
  • Premium Sun Chocolate Mint, tumman suklaanruskeissa lehdissä kirkkaan limenvihreä reuna
  • Premium Sun Watermelon, kirkkaan roosa lehden keskusta, reuna limenvihreä, kirkas väriläiskä tummien värien vastapainoksi!
  • Premium Sun Rose Lime Magic, limenvihreä reuna, keskusta kerma-roosa kirjava
  • Premium Sun Crimsom Gold, viininpunainen, kullankeltainen reuna

Myydään 100 ja 1000 pilleröidyn siemenen pakkauksissa.

Lisätiedot

Väri

Premium Sun Chocolate Covered Cherry, Premium Sun Chocolate Mint, Premium Sun Crimsom Gold, Premium Sun Dark Chocolate, Premium Sun Rose Lime Magic, Premium Sun Watermelon

Pakkauskoko

100, 1000 s.